Water, gas en electra

De aanleg van de totale ondergrondse infrastructuur van water, gas en elektra in de openbare ruimte en op terreinen tot in de meterkast in diverse materialen en uitvoeringen is ons op het lijf geschreven.

Bestratings-
werkzaamheden

Onze gediplomeerde en SEB-erkende bedrijfsvoering, garandeert u een kwalitatieve goede aanleg van zogenaamde open verhardingen / bestratingen.

Glasvezeltechniek

Om de nodige snelheid in dataverbindingen mogelijk te maken is glasvezeltechniek onontbeerlijk. Ook hierbij kunnen we u op een deskundige wijze van dienst zijn.

Wegenbouw

De aanleg van wegen, nieuwbouwplannen, vervanging, renovatie of verbetering is ons op het lijf geschreven.

TELCOM & CAI, MEDIA / DATA.

Gespecialiseerde monteurs in zowel koper- als glasvezelmontage zijn u graag van dienst bij het realiseren van telefonie, televisie en of dataverbindingen.

Grondwerken

Niet alleen voor de aanleg van kabels- en leidingen wordt er door ons grondwerk verricht, maar natuurlijk ook voor straatwerk, verhardingen of gebouwen bent u bij ons aan het juiste adres.

Riolering

De aanleg van riolering van 50 mm drukriool, tot grotere leidingen van wel 2500 mm in vrij verval en of persleidingen behoren eveneens tot onze specialiteiten. Hierbij zijn wij u graag van dienst in zowel nieuwbouw, renovatie, vervanging, onderhoud, beheer of uitbreiding. Dit geldt natuurlijk ook voor rioolgemalen.

Verlichting

Niet alleen openbare verlichting langs wegen, op parken en terreinen kunnen we voor u ontwerpen, engineren, realiseren, beheren en onderhouden. Dit geldt natuurlijk ook voor sportveld- en terreinverlichting